Mobil 070-325 42 63
 Fäbodgatan 135 * 931 56 Skellefteå * SWEDEN
Startsida Aktuell författare Skyltfönstret Förlaget Länkar till förlagets författare


Antal: 0
Total: SEK 0.00


Sök i katalogen:

 

  


   
  Åter till forumet 2021.07.26 - 22:11
 Onsdag, 31 December 2014 19:44 | skrivet av: Göran Lundin
GOTT NYTT ÅR FRÅN FÖRLAGSCHEFEN
Nästa år bjuder förlaget på många nya och spännande litteraturupplevelser. I mars kommer Arne Mullers bok Norrlandsparadoxen - om det stora glappet mellan miljardinvesteringar och nya jobb i norr. Bakom ligger ett mycket omfattande researchjobb. I april är det dags för en väderbiten debutant: Seglaren och ingenjören Tobias Törnebohm, som berättar om en äventyrlig och lärorik seglats till Svalbard. Hans text kompletteras med ett stort antal foton. En annan debutant är norrbottningen Siv Berglund, som skrivit en dokumentär roman, Pojken vid forsen.

Sedan, i september, räknar vi med att Lilian Ryds nya bok om mattraditioner i norr ska vara färdig. Den kommer att bli en klassiker, det är jag säker på!

I början av året lär vi också ha två ungdomsboksförfattare på gång: Sara Wikman och Kurt Levlin, som bägge ger sig i kast med nya spännande teman.

Det blir alltså ett intressant år som förläggare - men också som författare, eftersom jag och fotograf Erland Segerstedt ska bli färdiga med vår foto-reportagebok Guld värd. Full fart från första början, alltså. Dessutom måste jag uppgradera min bussförarkompetens för att få fortsätta köra buss efter den 10 september 2015. Och det vill jag ju! Men numera, när jag snart är inne på mitt sextiofemte år, måste man alltid komma med tillägget: om hälsan står en bi.

Trots storm och regn här i Tärnafjällen, denna sista decemberdag, ser jag fram emot några spännande skidturer de närmaste dagarna. Kylan ska snart återvända och rädda föret!